Skip to content

Evenimentele au structura unui treasure hunt/outdoor challenge și vă vor purta într-o aventură de explorare a Patrimoniului Cultural presărată cu materiale de prezentare, indicii, personaje, cutii ce trebuie deschise și nu numai. Activitățile se desfășoară în lunile septembrie și octombrie, iar participarea se face pe baza înscrierii în prealabil a echipei alături de care vrei să participi (2-6 membri), prin intermediul formularelor de mai jos. O echipă are nevoie obligatoriu de un lider. Regulamentul integral pentru fiecare activitate poate fi consultat la secțiunea „Resurse”.

 

După completarea formularului de înscriere vei primi un e-mail de confirmare, iar înainte de eveniment vom reveni cu detalii folosit numerele de telefon puse la dispoziție de cei înscriși.Înscrierile se pot realiza până cu o zi înainte de fiecare eveniment, în limita locurilor disponibile. Puteți participa doar la unul dintre cele 5 trasee propuse, alegeți cu grijă!

 

Treasure Hunt în Cartierul Iosefin

Evenimentul vă va purta atât prin locații cunoscute ale cartierului Iosefin despre care vei afla informații noi, cât și prin locații mai puțin promovate, dar la fel de importante. Totul începe de la lista locațiilor vizate și informații despre fiecare dintre acestea, iar misiunea este de a descoperi ordinea potrivită de ajunge la aceste locații. În tot acest timp, te vei baza pe informații avute la dispoziție în materialele de prezentare și indiciile, ghicitorile și provocările primite.

Participanții vor primi materiale de prezentare ale unor obiective din zona vizată și mai multe materiale promoționale Treasure Of Timișoara.

Treasure Hunt în Cartierul Elisabetin

Descoperă locații istorice, culturale sau turistice din Cartierul Elisabetin prin intermediul unui Treasure Hunt pregătit de Asociația CDPP. Pune cap la cap informațiile primite în materialele de prezentare, analizează indiciile, rezolvă ghicitorile, atinge obiectivele adresate și găsește traseul care te conduce la Treasure Of Timișoara din Elisabetin. Toate aceste provocări te vor ajuta să descoperi părți ale patrimoniul cultural din cartier într-un mod inedit, diferit față de metodele clasice.

Participanții vor primi materiale de prezentare ale unor obiective din zona vizată și mai multe materiale promoționale Treasure Of Timișoara.

Treasure Hunt în Cartierul Fabric

Obiective culturale, istorice sau turistice ale Cartierului Fabric așteaptă să fie descoperite de către participanții proiectului Treasure Of Timișoara.

Toată această explorare urbană se desfășoară sub forma unui Treasure Hunt în care materialul de prezentare și cunoștințele legate de fiecare obiectiv în parte te vor duce la finalul evenimentului. Majoritatea obiectivelor ce trebuie atinse sunt cunoscute, dar la fiecare dintre acestea te așteaptă o provocare, un indiciu sau o ghicitoare ce vor fi rezolvate cu ajutorul informațiilor existente.

Participanții vor primi materiale de prezentare ale unor obiective din zona vizată și mai multe materiale promoționale Treasure Of Timișoara.

Treasure Hunt: Premierele Timișoarei

Timișoara are și renumele de orașul premierelor. Evenimentul vă va purta atât printre premiere ale timișoarei, unele cunoscute,dar și altele mai puțin promovate. Totul începe de la lista locațiilor vizate și informații despre fiecare dintre acestea, iar misiunea este de a descoperi ordinea potrivită de ajunge la aceste locații. În tot acest timp, te vei baza pe informații avute la dispoziție în materialele de prezentare și indiciile, ghicitorile și provocările primite.

Participanții vor primi materiale de prezentare ale unor obiective din zona vizată și mai multe materiale promoționale Treasure Of Timișoara


Treasure Hunt în Cartierul Cetate

Evenimentul vă va purta atât prin locații cunoscute ale cartierului Cetate despre care vei afla informații noi. Totul începe de la lista locațiilor vizate și informații despre fiecare dintre acestea, iar misiunea este de a descoperi ordinea potrivită de ajunge la aceste locații. În tot acest timp, te vei baza pe informații avute la dispoziție în materialele de prezentare și indiciile, ghicitorile și provocările primite.

Participanții vor primi materiale de prezentare ale unor obiective din zona vizată și mai multe materiale promoționale Treasure Of Timișoara.