Skip to content

1️⃣ Primele evenimente Treasure of Timișoara vă vor purta prin cartierul Iosefin, pe 25 și 28 septembrie.
Evenimentele au structura unui treasure hunt/outdoor challenge și vă vor duce într-o aventură de explorare a Patrimoniului Cultural presărată cu materiale de prezentare, indicii, personaje, cutii ce trebuie deschise și nu numai.
🔥Deci, dacă îți plac jocurile de acest tip și vrei să descoperi Timișoara prin intermediul unuia, atunci completează formularul de înscriere și alătură-te nouă.
Ce trebuie să faci ca să te înscrii?
✔️ Îti formezi echipa cu care vrei să participi (2-6 membri) și alegi un lider.
✔️Completezi formularul de înscriere: http://treasureoftimisoara.cdpp.ro/inscrieri/
💬După completarea formularului de înscriere vei primi un e-mail de confirmare, iar înainte de eveniment vom reveni cu detalii folosind numerele de telefon puse la dispoziție de cei înscriși.
🏃🏽Grăbește-te căci înscrierile se pot realiza până cu o zi înainte de fiecare eveniment, în limita locurilor disponibile.
‼️Puteți participa doar la unul dintre cele 3 trasee propuse, alegeți cu grijă!
🌐Aflați mai multe detalii accesând pagina treasureoftimisoara.cdpp.ro.
Proiectul este finanțat de Municipiul Timișoara, prin Centrul de Proiecte Timișoara și se desfășoară cu ajutorul mai multor organizații și instituții din județul Timiș.
#cdpp #CentrulDeProiecteTimisoara #CulturaÎnPrezent #TreasureOfTimisoara #TreasureOfRomania #cdppcultural pregătiri pentru #Timișoara2023